top of page
  • Foto van schrijverSteve Conard

VIP Training bij Sugar Me: Leer op jouw manier!

Oké, we kennen het allemaal wel: je wilt een professionele opleiding volgen. Maar hoe zorg je ervoor dat je echt krijgt wat je nodig hebt? Google is waarschijnlijk je beste vriend in dit geval, maar vaak krijg je een overload aan opties die op zijn best maar voor zo'n 80% matchen met wat je zoekt.


Stel je voor dat je dat naar bijna 100% kunt krijgen....hoe cool zou dat zijn?

Wel, daarom hebben we bij Sugar Me het VIP concept bedacht. Hier draait alles om jou, en word je als deelnemer in de watten gelegd door een trainer die helemaal voor jou klaarstaat.Klinkt dat al goed, een dag die om jou draait? Dan word je extra blij van de andere voordelen:

  • Individuele aandacht: De trainer focust volledig op jou. Hij of zij richt zich specifiek op jouw behoeften en gaat all-in om jouw vaardigheden te verbeteren.

  • Aangepast tempo: We passen de training aan jouw tempo aan. Te snel? We nemen een stapje terug. Te traag? We geven wat gas bij. En als je diep in een specifiek onderwerp wilt duiken, dan doen we dat gewoon.

  • Specifieke doelen: Samen bespreken we jouw doelen voor de VIP opleiding. We zien de dag als geslaagd wanneer jij je doelen hebt bereikt.

  • Persoonlijke feedback: Verwacht persoonlijke feedback van de trainer op jouw cases en projecten. Dit maakt het VIP-concept zo uniek. Onze trainers, die nog steeds actief zijn in het veld, delen hun kennis over hoe je de besproken theorie direct kunt toepassen op jouw situaties.

  • Snellere vooruitgang: Doordat we met z'n tweeën in een zaaltje zitten, kunnen we sneller vooruitgang boeken dan wanneer de trainer zijn aandacht moet verdelen over meerdere deelnemers. Je kunt dus in korte tijd heel wat kennis opdoen.

Inmiddels is onze VIP formule razend populair geworden. Ons maatwerk, onze passie en energie die één-op-één naar de deelnemer stromen: dat wordt gesmaakt!


Geloof je ons niet op onze schone ogen? Lees dan wat jouw voorgangers zeggen:


Het 1 op 1 concept is zeer waardevol. Ik heb erg veel bijgeleerd. Ik ben blij dat ik de training op deze manier heb aangevat. - Connie
Ik gebruik ondertussen mijn project manager training elke dag in mijn huidige opdracht. Ik heb er al verschillende keren naar teruggegrepen! - Sophie

Je kunt een VIP-training volgen over Project Management, Agile & Change Management. Wat je leerdoelen ook zijn, wij zijn er voor jou!

14 weergaven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page