We add a pinch of sweetness

Ons doel: projecten succesvol maken

Wij maken projecten succesvoller: efficienter en effectiever. Wij geloven in de fun van projecten. Bij ons gaan structuur en wendbaarheid hand in hand. Net zoals vrijheid en verantwoordelijkheid. 

Onze tagline is niet voor niks: "We add a pinch of sweetness". Werk je met ons samen, dan wordt het toffer. En "het", dat is je project, je teamsamenwerking of zelfs je organisatie. Alles loopt soepeler en je resultaten zijn beter. 

Waarom? Omdat wij samen al meer dan 30 jaar ervaring hebben. Omdat we nog altijd onze ogen, oren en ons hart open houden om bij te leren. Omdat we gaan voor resultaat. Omdat we gaan voor jouw resultaat. Daarom.

 

Onze waarden

We zijn open en eerlijk

Openheid, eerlijkheid, transparantie: de fundamenten van succesvolle teams. En ook van Sugar Me!

Bij ons kun je zijn wie je bent, als medewerker en als klant. Je kunt groeien, leren, fouten maken en verbeteren. Van ons mag je eerlijke feedback verwachten, en wij verwachten dat je die ook aan ons geeft.

We zien je graag

Klinkt misschien zoetsappig, maar het is de realiteit. Verbinding met anderen is wat ons drijft. 

We luisteren graag naar jou. En naar de wereld om ons heen. 

We delen graag. Onze kennis, onze inzichten, onze koffie en onze grapjes.

We zijn pragmatisch

De theorie is belangrijk. Maar niet zaligmakend. Wij kijken naar wat echt nodig is, ook al is dat niet altijd wat het boekje voorschrijft.

Zo komen we tot de beste samenwerkingen en resultaten.

We zijn energiek

Het ligt niet aan de koffie. We zijn gewoon zo. Enthousiast en vol energie om er telkens weer maximaal voor te gaan. 

Saaie meetings met 100 slides? Liever niet. Samen brainstormen, inspirerende oefeningen tijdens een training of al wandelend het werk bespreken... dat kun je eerder verwachten van ons.

 

Onze partners

brightest-logo-400x277-q88.png
sellsior.png