top of page
training group.JPG

Trainingen

Trainingen in ProjectmanagementAgile of Communicatie en Change: daarmee maken wij het verschil in jouw organisatie!

Een training bij Sugar Me betekent theorie, praktijk, interactie en fun. We combineren onze vakexpertise met praktijkervaring en sluiten aan op jullie noden. Jullie leerdoelen zijn leidend voor ons. Onze standaard trainingen, volledig maatwerk of iets er tussenin, het is allemaal mogelijk.

KMO-portefeuille, zei je? Ja, natuurlijk bieden wij dat aan.

Wij bieden inhouse trainingen in de volgende categorieën: Project ManagementAgile, Communicatie en Change. Staat hetgeen je zoekt er niet meteen tussen? We denken graag out of the box en met je mee. 

Project Management

Projectmanagement

Projectmanagement

Van projectmatig werken tot een diepgaande training in alle facetten van projectmanagement: bij ons ben je aan het juiste adres als je meer wilt leren over projectmanagement.

P3.express Certificatie

P3LOGO_edited_edited.png

P3.express: dé minimalistische projectmanagement methodologie die jou onmiddellijk helpt om je projecten effectiever & succesvoller uit te voeren!

VIP training

VIP_edited.png

Alle aandacht voor jou en jouw uitdagingen, op het vlak van Agile, Scrum en/of Project management. Onze kennis en ervaringen, plus jouw concrete vragen. Dat is de opbouw van onze VIP trainingen.

Agile

Agile Awareness

Agile Awareness

Wil je een eerste kennismaking met Agile? Weten wat de waarden en principes zijn? En ontdekken hoe frameworks als Scrum en Kanban je helpen om de Agile mindset in praktijk te brengen? Dan is dit de ideale training.

Scrum Master

Scrum Master

We leren je in de Scrum Master training over het framework, de filosofie erachter en de praktische toepassing. We bereiden je voor op certificering.

VIP training

VIP_edited.png

Alle aandacht voor jou en jouw uitdagingen, op het vlak van Agile, Scrum en/of Project management. Onze kennis en ervaringen, plus jouw concrete vragen. Dat is de opbouw van onze VIP trainingen.

SAFe

SAFe logo

Je leert alles over de principes en de toepassing van het SAFe model en over jouw rol in een SAFe transformatie. We bereiden je voor op certificering.

Agile Projectmanagement

iStock-1129571739.jpg

Agile en projectmanagement: zijn die twee werelden te combineren? Dat is een vraag die veel mensen, teams en organisaties zich stellen. Het kan en we leren je hoe!

Andere vraag?

Andere vraag

Heb je een ander idee? Wil je graag onderwerpen combineren? Geen enkel probleem: contacteer ons en dan luisteren we graag naar jouw vraag!

Change & Communicatie

Communicatie in projecten

Communicatie training

Luisteren, vragen stellen, onderhandelen, feedback geven, presenteren en storytelling: het zijn maar enkele voorbeelden van onderwerpen die bijdragen aan betere communicatie. Klik door als je wilt weten welke onderwerpen in onze trainingen aan bod komen.

Change Management Fundamentals

Image by Brad Starkey

Verandering is overal, of we het nu leuk vinden of niet. 

Ieder project brengt, naast een product of een oplossing, ook een verandering met zich mee. Echt projectsucces ontstaat pas als de mensen de verandering ook goed omarmen. Change management is daarbij essentieel!

Presentatietraining

indoor-business-conference-for-managers-SBI-304923762.jpeg

Leer effectief communiceren met diverse belanghebbenden binnen je project, van teamleden tot executives, en versterk je leiderschap in elke situatie. Je ontwikkelt een zelfverzekerde presentatiestijl die je in staat stelt om je boodschap effectief over te brengen, ongeacht de situatie

Stakeholdermanagement

iStock-1202758996.jpg

Wie is betrokken in jouw project? Met wie moet jij rekening houden? Hoe doe je dat
effectief én efficiënt? Hoe ga je om met weerstand bij jouw stakeholders? Of met lastige
situaties? Dit alles leer je in de training Stakeholder Management!

Onze aanpak van voorstel tot inhouse training

De eerste intake

We begrijpen jou graag echt: wat heb je nodig, wat zijn je doelen, voor wie is de training bedoeld, welke kennis is al aanwezig - dat zijn vragen die we tijdens een intakegesprek graag met jou bespreken.

Het passende voorstel

We werken een voorstel op maat uit. We houden rekening met alle informatie uit ons intakegesprek en combineren dit met onze expertise over het trainingsonderwerp. Zo maken we een voorstel dat zeker tot een succesvolle training zal leiden!

De juiste training

We geven de training. Bij jullie op kantoor, of op een andere locatie indien gewenst. Met aandacht voor iedere deelnemer en altijd met een combinatie van theorie en (jullie) praktijk. Onze trainers beschikken zelf ook over praktijkervaring, wat altijd een meerwaarde biedt in een training.

De opvolging achteraf

De opgedane kennis wordt door de deelnemers in de praktijk gebracht. We kunnen hen hierbij ondersteunen, zowel individueel als in groep, zodat de kennis verder geborgd wordt en het rendement van de training nog groter zal zijn.

bottom of page