top of page

Succesvollere projecten

Het loopt niet helemaal zoals je zou willen. Je projecten zijn niet allemaal even succesvol: ze worden te laat opgeleverd, buiten budget, de klant of de gebruikers zijn niet tevreden, je teams zijn overwerkt. Er is spanning in je teams en organisatie. 

Herken je dit? En wil je graag succesvoller worden in je projecten? Kwalitatief, op tijd, binnen budget, en met een gemotiveerd team? Wij kunnen jou helpen!

Sugar Me helpt organisaties om succesvoller te zijn in hun projectwerking. We hebben hiervoor een duidelijke aanpak. Tegelijk luisteren we continu naar jouw specifieke vragen, bezorgdheden en ideeen, zodat we echt op jouw maat kunnen werken.


KMO-portefeuille, zei je? Ja natuurlijk, daar werken wij ook mee!

Getting Coffee

Stap 1: Analyse

Wat zijn de problemen en onderliggende oorzaken?

We komen in jouw organisatie luisteren en observeren. Wat gaat er goed? Wat gaat er niet goed? We kijken naar jullie structuur, jullie processen en jullie samenwerking.


We vragen door, tot we zeker zijn dat we bij de echte problemen en oorzaken zijn.


We combineren onze vakkennis en praktijkervaring om snel en diepgaand te analyseren waarom jullie projecten niet lopen zoals jullie willen. 

Na deze analyse maken wij een observatierapport, dat in heldere taal de pijnpunten blootlegt. 

Stap 2: Verbeterplan

Hoe kunnen jullie succesvoller worden?

Op basis van de analyse stellen we een verbeterplan op: een duidelijk overzicht, met haalbare adviezen voor de kortere en de langere termijn. We schrijven het op, en leggen het graag aan je uit in een gesprek. 

Ons advies is specifiek en meteen toepasbaar binnen je organisatie. Geen blabla, maar echte verbeteracties waarmee je concreet aan slag kunt is wat je van ons kan verwachten.

Stap 3: Verbeter en leer

Word succesvoller

Op basis van het observatierapport en ons verbeterplan, kun je aan de slag om jouw projecten en teams succesvoller te maken. 

Wij kunnen je hierbij helpen: door onze kennis te delen als mentors, door jullie actief te begeleiden, of door een leidende rol te nemen in het verandertraject. 

Welke rol het beste past, bepalen we samen. Ons doel is jullie te laten groeien.

Stap 4: Reflecteer en pas aan

Blijf groeien en succesvoller worden

Je zult zien, je organisatie gaat steeds beter worden. Projecten worden wel op tijd opgeleverd, je hebt een beter overzicht op al het werk, je mensen werken vlotter samen: kortom, succesvolle projecten zijn een feit!

Wij helpen je om scherp te blijven. Welke adviezen heb je nog niet opgevolgd? Zijn er nieuwe inzichten in de organisatie? Hoe kun je nog verder groeien? Dit zijn vragen die we met jou bespreken. Blijven groeien en blijven verbeteren, dat is waar het om draait.

Herken jij jezelf in het bovenstaande en wil je graag dat jouw projecten succesvoller worden? Wij kunnen je helpen!
Neem snel contact met ons op. We luisteren graag naar jouw vraag.

bottom of page