top of page
  • Foto van schrijverCathelijne De Vries

Waarmakers: match tussen Jobat en Sugar Me

Bijgewerkt op: 18 jul. 2022


“Dankzij Scrum zijn we als team gegroeid”. Die woorden horen we graag van onze klant. In dit geval kwamen de woorden van Jobat. We hebben Hannelore Geldhof en haar collega's begeleid in hun project "De typische Jobatter bepalen".Wat hebben we gedaan? En hoe hebben we dat gedaan? Dat lees je uitgebreid in dit artikel van Jobat zelf. https://www.jobat.be/nl/werkgevers/blog/hoe-sugar-me-ons-hielp-bij-het-vinden-van-het-antwoord-op-de-vraag-wie-is-de-typische-jobatter


De samenvatting? Die lees je hieronder!


De vraag:

We willen onze employer brand uitdragen in de praktijk en onze kernwaarden helder krijgen. Hiervoor willen we projectmatig werken met een cross-disciplinair team. Hoe doen we dat het beste?


Onze aanpak:

  • Introductie van Scrum bij het projectteam. Het samen opstellen van een geprioriteerde backlog. Werken in korte sprints. Bijsturen waar nodig.

  • Begeleiden van het team: faciliteren van workshops, challengen op hun werkwijze, mentoren van de projectmanager, Scrum Master en het team

De succesfactoren

Dat is duidelijk: de match tussen onze waarden en die van Jobat!


Onze waarden? Goesting, pragmatisme, speelsheid, wendbaarheid en verbinding! Als projectverbeteraars maken wij de wereld mooier. En dat heeft ook Jobat ervaren!


Wil jij ook zo'n succesvol traject met ons? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek.

21 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page