top of page

Extra capaciteit in jouw organisatie

Je hebt veel projecten in je organisatie en kunt daarbij wel extra ondersteuning gebruiken. Je wilt wel dat die ondersteuning goed aansluit bij jouw organisatie en jullie manier van werken. Je zoekt pragmatische mensen met zowel praktijkervaring als vakkennis. Sugar Me kan je helpen!

Wij zorgen voor tijdelijke extra capaciteit in jouw team. We zoeken voor en met jou naar de ideale match. We begeleiden de consultant waar nodig. Zo zorgen we voor extra project- en teamsucces in jouw organisatie!

(Agile) Projectmanager

Structuur, resultaat en pragmatisme

Onze projectmanagers hebben een sterke fit met de Agile mindset. Tegelijk zijn ze in staat om de traditionele projectmethodologieën

zoals Prince2 goed toe te passen. 

Bovenal zijn onze projectmanagers sterk in het leiden van teams naar een gezamenlijk resultaat. Onze projectmanagers voelen goed aan wat hun team en hun opdrachtgever nodig hebben om succesvol te zijn, en passen hun werkwijze hierop aan. Waar nodig zorgen zij voor extra professionalisering in jouw organisatie. Lead by example is ze op het lijf geschreven!

Team vergadering
Schrijven op plaknotities

Scrum Master

Facilitatie en samenwerking

Onze Scrum Masters leven voor hun teams. Ze ademen Scrum. Ze faciliteren de dagelijkse werking van het team, versterken de werking van de Scrumprocessen en zorgen voor verbinding tussen verschillende teams. Impediments, story points en retrospectives zijn hun dada. 

Afhankelijk van de noden, kunnen onze Scrum Masters één of meerdere teams tegelijk begeleiden. Ook werken ze graag actief mee om Scrum te inbedden in de hele organisatie. Het zijn dan ook echte bruggenbouwers

Ben je dus op zoek naar tijdelijke versterking? Zoek dan niet verder, maar neem snel contact met ons op!

bottom of page